Daňový kód elektronickej registračnej pokladnice v roku 2013 - Neupauerová, Zuzana
Kto je povinný používať elektronickú registračnú pokladnicu. Podľa zákona o elektronickej registračnej pokladnice môže podnikateľ používať len takú pokladnicu, na ktorú bol vydaný certifikát, bol jej pridelený daňový kód pokladnice. Ukončenie prevádzky pokladnice.