Neobvyklé proporcie medzi kategóriami príjmov na Slovensku - Morvay, Karol, 1973-
Neobvyklá kombinácia ekonomickej úrovne a štruktúry príjmov. Pomer podnikateľských príjmov k odmenám zamestnancov v krajinách strednej a východnej Európy vo vybraných periódach. Čo spôsobuje posun v štruktúre príjmov v prospech príjmov z podnikania a v neprospech miezd.