Rozdelenie výnosu dane v Bratislavskom samosprávnom kraji po novom - Neupauerová, Zuzana
Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 582/2004 Z. z. o miestnych daniach a o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov. Cieľ predkladanej právnej úpravy - delenie výnosu dane z motorových vozidiel v Bratislavkom samosprávnom kraji (BSK) medzi BSK a hlavné mesto SR Bratislava. Viac finančných prostriedkov pre mesto Bratislava.