Platobná bilancia a zmena menového kurzu - Muchová, Eva, 1961-
Teoretický pohľad na vplyv devalvácie na vývoj platobnej bilancie. Deficit bežného účtu platobnej bilancie. Devalvácia a platobná bilancia.