Genéza vzájomného uznávania justičných rozhodnutí v trestných veciach v EÚ - Klimek, Libor
Filozofia vzájomného uznávania justičných rozhodnutí a jeho dôsledky v oblasti trestného práva. Prvé testy efektivity vzájomného uznávania. Európsky zatykač. Haagsky program. Vzájomné uznávanie v primárnom práve EÚ a vývoj po Lisabonskej zmluve.