Zásada nullum crimen sine lege a ukladanie sankcií v súťažnom práve - Šabová, Zuzana
Úprava deliktov v súťažnom práve. Prístup na európskej úrovni. Zásada nullum crimen sine v teórii správneho práva a z pohľadu ochrany ľudských práv a slobôd.