Problematika názvoj právnych predpisov a názvov právnych aktov Európskej únie - Hodás, Milan
Názov právneho predpisu a Legislatívne pravidlá vlády Slovenskej republiky. Názov právneho aktu Európskej únie a súvisiaca legislatívna technika.