Teoretické a ekonomické aspekty pojištění vkladů - Revenda, Zbyněk
Povinné poistenie vkladov ako súčasť systému regulácie a dohľadu bánk. Základné ciele a výhody. Nevýhody a nežiadúce sprievodné javy. Run na banky. Systém ochrany peňažných úspor.