Vliv efektivních daňových sazeb a jejich komponent na přímé zahraniční investice - případ členských zemí EU - Janíčková, Lenka
Korporátne dane a priame zahraničné investície. Efektívna sadzba dane korporácií krajín EÚ. Panelová regresia vzťahu PZI a efektívnych daňových sadzieb.