Výkaz o peňažných tokoch (cash flow) podľa IAS - Krupová, Lenka
História výkazu. Peniaze a peňažné ekvivalenty. Členenie výkazu o peňažných tokoch. Úroky a dividendy. Metódy zostavovania výkazu o peňažných tokoch. Forma výkazu o peňažných tokoch. Ilustračné príklady.