Malé manažérske chyby - Švorcová, Petra
Správajú sa manažéri podobne ako holuby? Hriechy manažérov. Hriech 1. - neodvádzaj prácu za podriadených. Hriech 2. - nerob analýzy, ale rozhodnutia. Hriech 3. - nezabúdaj na zábavu. Hriech 4. - nedemotivuj.