Príbehy zmenené na symboly - Mravčák, Alexander
Popkultúrne symboly. Dobrý príbeh postavený na boji dobra so zlom. Spoločný menovateľ ikonických produktov populárnej kultúry - postava rebelanta. Zrod populárnej kultúry v polovici 15. storočia. Primárny účel kultúrnych ikon. Príklady ikon popkultúry od dvadsiatych rokov po deväťdesiate roky minulého storočia.