Drahé kovy strácajú investičný lesk - Vravec, Ján
Manipulácia cien drahých kovov. Dôvody, prečo sa zlatu a striebru nedarí. Spomalenie svetovej ekonomiky. Nenaplnenie inflačných prognóz. Ekonomické problémy Cypru. Príspevok FED-u a ostatných centrálnych bánk.