Prehľad spôsobov premietnutia rizika do hodnotenia efektívnosti investícií - Belanová, Katarína, 1978-
Investičné rozhodovanie patrí medzi najvýznamnejšie druhy podnikových rozhodnutí. Úspešnosť projektov môže významne ovplyvniť podnikateľskú prosperitu podniku a naopak, ich neúspech môže byť príčinou vážnych problémov. Obvyklé techniky premietania rizika do ekonomických kritérií efektívnosti investícií.