Verný a pravdivý obraz v účtovníctve pri účtovaní a vykazovaní preddavkov v cudzej mene - Pakšiová, Renáta, 1974-
Poskytnutie a prijatie preddavku v cudzej mene. Zúčtovanie preddavku. Preddavky zamestnancovi. Ilustračný príklad.