Indikátory controllingu ľudského kapitálu - Dubcová, Gabriela, 1968-
Indikátory kontrolingu ľudského kapitálu v rámci fungujúceho systému podnikového kontrolingu ľudského kapitálu. Systém kontrolingu ľudského kapitálu podľa Emslie analytics. Systém kontrolingu ľudského kapitálu podľa Inšitútu Saratoga. Systém kontrolingu ľudského kapitálu podľa PriceWaterhouseCoopers.