Ukončenie účasti spoločníkov v obchodných spoločnostiach zapríčinené ich spormi - Čurilla, Dušan
Možnosti, prostredníctvom ktorých sa dajú riešiť vzájomné spory spoločníkov. Ukončenie účasti spoločníkov v osobnej obchodnej spoločnosti, v spoločnosti s ručením obmedzeným, v akciovej spoločnosti. Všeobecne použiteľné nástroje.