Arbitrážny dohovor na zamedzenie dvojitého zdanenia ziskov nadnárodných spoločností v rámci EÚ - Luknárová - Kutišová, Dalila
Arbitrážny dohovor je nástroj na zamedzenie dvojitého zdanenia ziskov nadnárodných spoločností so sídlom v rôznych členských štátoch EÚ. Z histórie vzniku arbitrážneho dohovoru. Prípady, v ktorých sa uplatňuje arbitrážny dohovor. Lehoty vyplývajúce z arbitrážneho dohovoru. Zásady, ktoré sa vzťahujú na úpravu ziskov/základov dane nadnárodných spoločností.