Delené pracovné miesto (job sharing) - Mičudová, Tatiana
Atypické formy zamestnávania, dôvody vzniku, právny rámec. Delené pracovné miesto z pohľadu Zákonnika práce, právna úprava. Výhody a nevýhody deleného pracovného miesta.