Co-packing = konkurenčná výhoda - Oravec, Jozef
Špecializované firmy: ESA Logistika, FM Logistic, HOPI a ich široká ponuka obalových služieb. Špeciálne, flexibilné výrobné linky. Balenie na strojoch typu flow-pack. Služby s pridanou hodnotou. Pružná reakcia na potreby trhu a požiadavky maloobchodnej siete.