Audit pomôže efektivite - Dubovský, Peter
Význam logistiky vo firme. Odraz logistických nákladov na finálnej cene výrobku či služby. Logistické poradenstvo, logistický audit. Metodika auditu šitá na mieru každej spoločnosti.