Využitie chlórnanu sodného vyrábaného elektrolýzou pri zdravotnom zabezpečení pitnej vody ako alternatíva plynného chlóru - Libovič, Martin
Náhrada plynného chlóru pri zdravotnom zabezpečení pitnej vody vo vybraných prevádzkach BVS a.s. chlórnanom sodným vyrobeným elektrolýzou. Táto zmena súvisí s platnou legislatívou v rámci civilnej obrany obyvateľstva, ktorá v prípade využívania plynného chlóru vo vodárenských zariadeniach vyžaduje zriadenie monitorovacieho systému.