Ako si na tom, slovenská predajňa? - Raševová, Kristína
Výsledky projektu Retail Controlling, ktorý umožňuje podať majiteľovi súhrnnú správu o kladoch aj nedostatkoch danej predajne z pohľadu zákazníka. Pri hodnotení sa posudzovalo päť základných parametrov: exteriér, interiér, sortiment, podpora predaja, personál. Slovenské predajne dosiahli najhoršie čísla v oblasti podpory predaja a sortimentu, najlepšie bol hodnotený personál.