Motivujte personál, aby predal viac - Mišíková, Veronika
O tom, ako obchodníkom dokážu zvýšiť predaj správne preškolení predavači, ktorí majú nastavené predajné ciele a odmeny za ich dosiahnutie. Význam impulzívneho predaja pri zvyšovaní obratu. Úspech nezaručí len nízka cena.