Manažér a jeho ľudia - Poniščiaková, Oľga
Základné aspekty formovania manažérskych tímov. Komparatívna analýza teórií osobných rysov. Situačná teória vedenia. Teória štýlov vedúceho-rozhodovací model. Teória cesta-cieľ.