Štýl riadenia zamestnancov - Rolková, Monika
Štýl riadenia zamestnancov je dôležitým faktorom, ktorý vplýva na spokojnosť zamestnancov a následne tiež na fluktuáciu podniku. Manažérska rola a rola vodcu. Klasické štýly riadenia. Situačné modely správania manažérov. Výber štýlu riadenia je závislý na probléme, ktorý vedúci práve rieši. Štýly vedenia.