Osobná a pracovná záťaž manažéra - Hančovská, Erika
Teoretický prehľad o problematike osobnosti manažéra, jeho osobnostných vlastnostiach a osobnej a pracovnej záťaži. Charakteristika záťaže a záťažových situácií. Stres v manažérskej práci. Zdroje pracovného stresu.