Slovenské vína zbierajú medaily - Horváthová, Jarmila
Concours Modial de Bruxelles - jedna z najvýznamnejších vinárskych súťaží usporiadaná na Slovensku. Výsledok - 60 slovenských vín z 214 prihlásených ocenili medailami. Investície do technológií a výsadby nových vinohradov. Cesty slovenských vinárov do zahraničia a získavanie know-how v pestovaní hrozna a výrobe vína. Prínos slovenských vinárov na trh. Jeden z hlavných problémov slovenského vinárstva - neexistujúci spoločný marketing.