Využití odhadu Nairu a ekonomického cyklu k analýze nestabilních období na trhu zemí V4 - Jašová, Emilie
Koncepčný rámec pre odhad Nairu. Zmapovanie vývoja Nairu a hospodárskeho cyklu na trhu práce vo vybraných tranzitívnych ekonomikách.