Kancelárka pápežovi: Idem správnou cestou? - Pressburg, Adrian Peter
Stretnutie kancelárky Angely Merkelovej s pápežom Františkom. Rozhovor A. Merkelovej s pápežom nie ako teológom odtrhnutým od praxe, ale ako so znalcom. Konzultácie ohľadne náboženských otázok, globalizácie a úlohy Európy vo svete.Tvrdenie pápeža - poslaním ekonomiky je slúžiť ľuďom. Hospodárska prevaha Nemecka v eurozóne i v EÚ. Prehlbovanie priepasti medzi bohatými a chudobnými a riziko destabilizácie starého kontinentu. Pápež burcuje a nabáda mocných a vplyvných ľudí na rozvážnosť, aby sa predišlo radikalizácii zbedačených vrstiev. Diktatúra ekonomiky, ktorá nemá ľudskú tvár a nie je človeku na osoh.