Vplyv daňového zaťaženia daňou z príjmu fyzických osôb na podnikateľské prostredie na Slovensku - Vassová, Adriana
Princíp spravodlivosti v oblasti daňovej politiky, ktorým sa myslí požiadavka rozloženia daňového bremena, podliehajúcej spoločensky akceptovaným kritériám.