Teoreticko-metodologické dimenzie spôsobu života - Antalová, Mária, 1952-
Spôsob života z aspektu teórie. Spôsob života a životná úroveň. Spôsob života - životný štýl - životný sloh. Komponenty spôsobu života (pracovné činnosti, mimopracovné činnosti a činnosti voľného času).