Faktory migrácie pracovnej sily do zahraničia - Tupá, Magdaléna
Z histórie migrácie. Fázy migrácie vyplývajúce z histórie. Teórie skúmajúce migráciu. Mikroekonomická neoklasická teória. Prieskum motivácie migrantov a očakávaného zisku z migrácie.