Zvýšenie kvality slovenského vysokého školstva zmenou systému jeho financovania - Bartalosová, Erika, 1986-
Návrh zmien v súčasnom systéme financovania vysokých škôl so zameraním na zvýšenie kvality výučby a na zvýšenie šance absolventov vysokých škôl nájsť si po ukončení štúdia prácu vo vyštudovanom odbore. Dôvody nekvality slovenského vysokého školstva. Navrhované zmeny v slovenskom vysokom školstve.