Právna úprava verejného obstarávania vo vzťahu k PPP projektom - Holub, Dušan
Právny rámec pre realizáciu projektov verejno - súkromného partnerstva. Účinný prístup k hospodárskym príležitostiam je spojený s koncesiami na PPP projekty. Výber a uplatňovanie spravodlivých podmienok účasti.