Meranie ekonomického rastu a jeho význam pre hospodársku politiku - Blašková, Mária
Ekonomický rast – cieľ hospodárskej politiky. Ekonomický rast – nevýhody merania pomocou HDP. Alternatívne ukazovatele merania ekonomického rastu. Better Life index (BLI). BLI za jednotlivé krajiny v roku 2012. BLI za Slovensko a priemer OECD.