Verejné obstarávanie z aspektu realizácie PPP projektov - vo svetle judikatúry európskeho súdneho dvora - Sabo, Mikuláš
Problémy pri stanovovaní optimálnej ceny projektov v krajinách EÚ. Judikatúra Súdneho dvora Európskej únie vymedzuje podrobnejšie potrebu dôkladného vysvetlenia neobvykle nízkej ceny a podmienky vylúčenia uchádzača z dôvodu neobvykle nízkej ponuky.