O východiskových aspektoch správneho súdnictva v Slovenskej republike - Kukliš, Peter
Pojem "správne súdnictvo". História správneho súdnictva. Stručne o systémoch správneho súdnictva. Dokumenty Rady Európy. Dokumenty Európskej únie.