Stavebný zákon a katastrálny zákon v kontexte PPP - Veterníková, Mária, 1964-
Charakteristika a problematika PPP projektov, ktoré dávajú nové možnosti pri zabezpečovaní služieb a pri budovaní infraštruktúry. Novela stavebného a katastrálneho zákona vo vzťahu k realizovateľnosti PPP projektov.