Modernizácia verejnej správy ako jeden z bodov Národného programu reforiem na rok 2013 - Neupauerová, Zuzana
Modernizácia štátnej správy prebehne reformou ESO zameranou na optimalizáciu úradov, čo by malo priniesť úsporu verejných financií, zefektívniť činnosti a priniesť lepšie služby občanom a podnikateľom.