Politika, etika a správa vecí verejných (verejná povinnosť a verejný záujem) - Ondrová, Drahomíra
Politika a politické vzťahy. Politika a správa vecí verejných. Filozoficko-etické chápanie verejného záujmu a verejnej povinnosti.