Zákon k druhej fáze reformy ESO schválený vládou - Neupauerová, Zuzana
Hlavné ciele druhej etapy procesu integrácie, reprezentovanej návrhom zákona, je vytvorenie jednotnej a prehľadnej štruktúry miestnych orgánov štátnej správy.