Exkludované rómske komunity - úlohy a možnosti vybraných inštitúcii verejnej správy pri ich integrácii do spoločnosti - Paukovič, Vladimír
Rómska národnostná menšina v SR, príčiny, prejavy a dôsledky exklúzie tejto menšiny po roku 1989. Kompetencie a úlohy štátnej správy a územnej samosprávy pri integrácii rómskeho etnika do spoločnosti.