Identifikácia nerovnováh v EÚ - Luchava Havettová, Miroslava
Pretrvávajúce makroekonomické nerovnováhy v krajinách EÚ majú negatívny dopad na vývoj bežných účtov platobných bilancií, stratu konkurencieschopnosti a následne aj negatívne dopady na sociálnu oblasť a problémy s rastúcou nezamestnanosťou. Príspevok sa zaoberá riešením a možným predchádzaniam tohto stavu v EÚ do budúcnosti.