Regionálne disparity rastu miery zamestnanosti v SR - Hudcovský, Martin, 1988-
Vývoj rastu reálneho HDP a miery zamestnanosti v SR. Silný ekonomický rast nebol regionálne rovnaký. Alokácia automobilového priemyslu v SR. Disparitný rast produkcie a zamestnanosti medzi západom a východom krajiny. Upadajúci sektor poľnohospodárstva problém nízkej zamestnanosti zhoršuje.