Optimalizácia systému riadenia zásob
Kľúčom k výnimočnosti výrobno-logistického systému sú zásoby. Správne alebo nesprávne nastavenie ich parametrov, spôsobuje ťažkosti, alebo naopak, zabezpečuje konkurenčnú výhodu.