Rekonfigurovateľné výrobné systémy - technológie rekonfigurability - Gregor, Milan
Rekonfigurovateľné výrobné systémy predstavujú nový vývojový smer pokrokových výrobných systémov podnikov, ktoré si chcú zaistiť svoju dlhodobú konkurencieschopnosť.