Úloha virtuálnej reality pri posudzovaní vznikajúcich rizík - Krajňák, Stanislav
Uplatnenie virtuálnej reality v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP). Prototypové modelovania a simulovanie pracovných procesov pri posudzovaní vznikajúcich rizík pri práci.