Logistický manažment a problém obchodného cestujúceho - Malcher, Viliam
Problém obchodného cestujúceho súvisiaci s logistikou. Riešenie, ktoré zabezpečuje aby sa firma správala efektívne, šetrila náklady, prostriedky a konala ohľaduplne k životnému prostrediu.