Kvalita pracovného života ako determinant zdravia jednotlivca - Chinoracká, Andrea
Príspevok identifikuje fyzické a psychické riziká pracovného života na Slovensku a ich dôsledky na zdravotný stav zamestnancov v podobe krátkodobých zdravotných problémov a chronických ochorení.